We zijn al weer bijna 3 weken geopend! (update openingstijden woensdag en vrijdag)

Heeft u al gezwommen? Heerlijk baantjes trekken of gewoon ontspannen in het verwarmde zwemwater? Dat we dat bereikt hebben, hebben we te danken aan al onze medewerkers! En nog steeds werken we elke week met veel enthousiasme om uit te zoeken wat we nog meer uit het zwembad kunnen halen voor nu én in de toekomst.
Naar aanleiding van de bovengenoemde zaken hebben we veel leuke reacties, felicitaties & bloemen mogen ontvangen voor de (her)opening van ons zwembad. Zo hebben we ook diverse verzoeken gekregen of het mogelijk is om de openingstijden te verruimen. Op woensdag en vrijdag waren we gebruikelijk open tot 19:00. Vanaf nu kunt u maar liefst zwemmen tot 20:00 (gedurende het hoogseizoen t/m 3 september 2023). Zodat u ook in de avond tijd heeft voor ontspanning of even sporten en spetteren in het water. Voor al onze openingstijden klik hier.
Maar let op! Het kan zijn dat (weers)omstandigheden aanleiding geven om de openingsuren te wijzigen. Houd daarvoor altijd onze website en socials in de gaten.

Wil ook jij meedenken of deelnemen in een ‘verfrissend’ en bovenal gezellig team? Vrijwilliger worden of zoek je nog een leuke (bij)baan?
Leuk! Mail ons dan: info@zwembadhoogkerk.nl
Of kom langs, de koffie staat altijd klaar!