Toelichting reserveringen

Let op: Het kan zijn dat (weers)omstandigheden aanleiding geven tot het wijzigen van de openingsuren. De betreffende blokuren van het reserveringssysteem zullen dan voor zwemmers gesloten worden.

Vanaf maandag 19 juli 2021 kan er vanaf 14.00 uur tot ca. 16.45 uur recreatief gezwommen worden. (Onder voorbehoud van bovenstaande) Bij de uren recreatief zwemmen is iedereen, van jong tot oud welkom. Reserveren blijft verplicht. De Covid-19 basisregels blijven van kracht! De prijs voor een toegangskaartje tijdens de recreatieve uren bedraagt €5,-

Naast de basisregels, de extra Covid-19 regels op een rij tijdens het recreatief zwemmen:

  • kinderen t/m 17 jaar hoeven onderling geen 1,5 m. afstand te houden, maar wel tot volwassenen die geen deel uitmaken van hun huishouden.
  • Volwassenen die niet tot één huishouden behoren houden altijd 1,5 m. afstand tot elkaar. Dit geldt zowel in het water als op de kant.

De regels op een rij tijdens de uren van het banenzwemmen voor volwassenen:

  • Reserveren blijft verplicht.
  • De Covid-19 basisregels blijven van kracht.
  •  Houd 1,5 m. afstand van elkaar op het zwembadterrein. Dit geldt ook als u in de rij bij de kassa staat.
  • Tijdens de uren voor banenzwemmen (alle niet-recreatieve uren) voor volwassenen worden er géén kinderen toegelaten.

N.B. : Het reserveringssysteem heeft geen mogelijkheid tot annuleren. Mocht u de reservering ongedaan willen maken, stuur dan een email.

Grote kans dat de bevestiging van uw reservering eerst in uw SPAM box komt….kijk deze a.u.b. na.  De afzender is WordPress.

In de regel ontvangt u de bevestiging vrijwel direct, maar het kan gebeuren dat deze even op zich laat wachten. Ook hebben wij geconstateerd dat een aantal e-mailaccounts de bevestiging blokkeert. Ga niet nog een keer boeken, anders dupeert u mogelijk andere potentiële zwemmers die willen boeken. TIP: Maak een printscreen van uw reservering.

info@zwembadhoogkerk.nl