Ernstige schade wedstrijdbad

Goed nieuws!
De schade aan het wedstrijdbad gaat hersteld worden!
Details over de uitvoering van deze werkzaamheden zijn nog niet bekend, maar wij zijn in ieder geval blij dat er stappen gezet kunnen gaan worden.  Bij nieuws zullen wij de berichtgeving via een update aanpassen.

 

bericht 9 mei 2022:

Helaas moeten wij concluderen dat de diverse onderzoeken die naar het ontstaan van de schade gedaan zijn nog geen duidelijkheid geven. Wij begrijpen dat onze bezoekers/zwemmers popelen om weer gebruik te kunnen maken van hun zwembad maar het is een gecompliceerde schade die niet op korte termijn opgelost kan worden. Het onderzoek is nog steeds gaande en het ziet er niet naar uit dat het zwembad op korte termijn open gaat.

 

Oorspronkelijk bericht :

Als gevolg van een tot op heden onbekende oorzaak is er in het wedstrijdbad een breuk ontstaan over de hele breedte van het bad. Op dit moment wordt er een onderzoek gedaan naar de de oorzaak. Het is dus nog onduidelijk welke gevolgen dit heeft voor het zwemseizoen. Voorlopig blijft het zwembad helaas voor onbepaalde tijd gesloten. Wij zullen u op de hoogte houden via de website  en/of Westerkrant.