Zwemlessen

Algemene Informatie

Het is voor kinderen die op 1 mei 2016, 5 jaar of ouder zijn mogelijk om in ons zwembad zwemles te nemen. Zowel voor diploma A, B als C verzorgen wij, bij voldoende aanmeldingen*, lessen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde zweminstructeurs. De groepjes zijn klein, waardoor uw kind veel aandacht krijgt. Aan het einde van het seizoen (eind augustus) is het mogelijk om, als het vereiste niveau is behaald, af te zwemmen. Houdt u er rekening mee dat het voor beginnende leerlingen bijna niet haalbaar is om in één seizoen (4 maanden) het A-diploma te behalen.

Zwemlessen 2016

Opgave voor zwemles is mogelijk via het aanmeldingsformulier.

De kosten van de lessen bedragen voor seizoen 2016 € 250,- per persoon (2x per week een half uur les van mei tot en met augustus, m.u.v. feestdagen). Betaling dient uiterlijk voor de eerste zwemles plaats te vinden aan de kassa van het zwembad.

Dagen en tijden worden z.s.m. bekendgemaakt, hierover wordt u (na aanmelding) per e-mail geïnformeerd.

Zwemlessen gaan alleen van start bij voldoende deelnemers. (minimaal 5 kinderen per groep)

(A diploma; B diploma of C-diploma)

Let op: via de Stichting Leergeld is het in bepaalde gevallen mogelijk financiële ondersteuning te krijgen voor de zwemlessen.

NB.: Voor 2016 zijn er helaas tot op heden onvoldoende aanmeldingen; heeft u belangstelling?

Meldt u dan zo spoedig  mogelijk aan, door een mailtje te sturen naar :  info@zwembadhoogkerk.nl

óf het aanmeldingsformulier in te vullen.

Zwemles volwassenen :

Ook voor volwassenen is het mogelijk om zwemles te krijgen, maar ook hiervoor geldt, dat er minimaal 5 deelnemers moeten zijn; dit om de lessen betaalbaar te houden.

Aanmeldingsformulier zwemlessen

Laatste update op 14 mei 2016 door Erna