Voor seizoen 2017 heeft de Stichting de volgende vacatures:

Kassa

Stichting Zwembad Hoogkerk is op zoek naar kassamedewerkers voor de periode mei tot en met augustus 2017. De kassamedewerker is verantwoordelijk voor de kaartverkoop en het opmaken van de kassa aan het eind van de dag. Ook de verkopen in de kiosk horen bij jouw werkzaamheden. Daarnaast wordt ook ondersteuning van de toezichthouder bij schoonmaakwerkzaamheden in en rond het zwembad en medewerking aan activiteiten verwacht.

Er wordt gewerkt volgens een (zo veel mogelijk) vast weekrooster. Iedereen werkt om de beurt in het weekend.

We zoeken medewerkers die:

-      Beschikbaar zijn van mei tot en met augustus;

-      Kassa-ervaring hebben;

-      Cijfermatig inzicht hebben;

-      Het werk ‘zien’ en van aanpakken weten;

-      Zelfstandig kunnen werken;

-      Flexibel inzetbaar zijn;

-      In het bezit zijn van minimaal een MBO- of HAVO-diploma.

Herken jij je in dit profiel, en heb je zin in een leuke zomer bij ons openluchtbad? Stuur je sollicitatie mét CV en referentie(s) naar info@zwembadhoogkerk.nl

Wil je meer informatie, dan kun je ons mailen.

Tijdens de sollicitatieprocedure dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.

Deze vacature is gesloten. Wij zijn op dit moment voorzien van voldoende kassamedewerkers.

Toezicht

Stichting Zwembad Hoogkerk is op zoek naar toezichthouders voor de periode mei tot en met augustus 2017. De toezichthouder zorgt voor veiligheid en een goede sfeer in en om de baden, en spreekt zo nodig bezoekers aan op hun gedrag. Ook voert de toezichthouder schoonmaakwerkzaamheden uit rond het bad. Daarnaast wordt medewerking aan activiteiten verwacht.

We zoeken medewerkers die:

-      Minimaal 23 jaar zijn;

-      Beschikbaar zijn van mei tot en met augustus;

-      Ervaring hebben als toezichthouder bij een zwembad;

-      Gedurende het hele seizoen in het bezit zijn van een geldig Lifeguarddiploma, BHV-

basiscertificaat en EHBO-diploma en AED-diploma;

-      Het werk ‘zien’ en van aanpakken weten;

-      Flexibel inzetbaar zijn;

-      Zelfstandig kunnen werken.

Ook voor meer informatie kun je ons mailen.

Tijdens de sollicitatieprocedure dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

Laatste update op 15 april 2017 door Erna