Welkom!

Het verwarmde Openluchtzwembad Hoogkerk heeft 3 bassins; een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatie- en een peuterbad. Bij de kiosk zijn frisdranken en versnaperingen verkrijgbaar. Op warme, drukke dagen zijn er ook patat en snacks verkrijgbaar. Gescheiden van de grote zonneweide is er een voet- en volleybalveld voor de oudere jeugd. Het peuterbad heeft een eigen zonneweide met speelvoorzieningen.

In een deel van de zonneweide ligt een geweldige airtrampoline en er staat een mooie speeltoren.

In de nabije toekomst hopen wij ook een leuke waterglijbaan aan te schaffen. Kosten hiervan bedragen ca. € 65.000,-

Hiervoor moet echter wel gespaard worden. Spaart u ook mee?

Met z'n allen hebben we tot nu toe € 12.264,17 gespaard.

Nieuwsberichten Zwemseizoen 2017:

Nog maar ca. 3 weken te gaan ..................en dan sluit het zwembad haar deuren alweer :-(

Profiteer daarom nu het nog kan van een heerlijk dagje zwembad!

Op 1 september sluiten we het seizoen feestelijk af met allerlei activiteiten.

(bekijk de poster in onderstaande link voor meer informatie)

MF uitzendorganisatie heeft haar expertise aangeboden bij onze zoektocht naar gekwalificeerde toezichthouders. Door hun inzet en enthousiasme hebben wij vele reacties ontvangen! Wij zijn inmiddels voorzien van voldoende toezichthouders.

Mocht u ook op zoek zijn naar (horeca)personeel, bij MF doen zij hun uiterste best om u op een vlotte manier te helpen!

Voor meer informatie : https://www.mfhoreca.nl

Laatste update op 12 augustus 2017 door Erna